Elsevier Weekblad: Drie Zeeuwse Groeibriljanten

Hoezo bolussen, boterbabbelaars en krulbollen? Zeeland is een innovatieve provincie. Bestemming Zeeland licht drie trendsettende ondernemers uit.

LUXIMPRINT, WEMELDINGE

Luximprint produceert ‘Optographix‘ – transparante en grafische texturen, die in combinatie met dag- of kunstlicht decoratieve objecten opleveren. Denk aan producten als 3D-geprinte visitekaartjes, awards en visuele aankleding van beursstands. De Zuid-Bevelandse start-up is een spin-out van het onlangs verhuisde Luxexcel, een wereldwijde pionier van 3D-geprinte lenzen.

Image of Zeeuwse Groeibriljanten Article by Elsevier about local Zeeland business

Medeoprichter Marco de Visser (34), die zeven jaar bij Luxexcel in marketing en sales werkzaam was, licht toe: ‘Luxexcel heeft na het realiseren van een goed doorontwikkelde lenzenkwaliteit zijn focus verlegd naar brillenglazen. We zijn heel blij dat we gebruik kunnen maken van hun opgebouwde netwerk en marktkennis uit voorgaande jaren. Door toepassing van innovatieve 3D-technologie creëren wij nu een heel eigen ontwerp binnen de wereld van decoratieve optical plastics.’

Luximprint hoopt met haar nieuwe toepassingen beeldend kunstenaars, interieurbouwers, standbouwers en signmakers aan te spreken.

You can read the full article (Dutch only) here, or just download the full magazine.